Eddike

Se vores eksklusive udvalg af kvalitets eddiker !

 

Her kan du opleve den uovertrufne balance mellem sødme og syre. Vores eddiker er nøje udvalgt og fremstillet af de fineste ingredienser, hvilket garanterer en udsøgt kulinarisk oplevelse.

Vores sortiment af kvalitets eddike inkluderer forskellige varianter, der alle er omhyggeligt fermenteret og lagret for at opnå den perfekte harmoni mellem sødme og syre. Giv dine retter det ekstra løft, de fortjener, og lad vores eddiker tage dine smagsoplevelser til nye højder.

Vi stræber altid efter at tilbyde den bedste kvalitet, og vores eddike er ingen undtagelse. Hvert trin i produktionsprocessen overvåges nøje for at sikre, et produkt af høj kvalitet.

I sin enkelthed er eddike en blanding af eddikesyre og vand. Eddike bliver til ved at bakterier omdanner alkohol til eddikesyre. Disse bakterier kaldes for eddikesyrebakterier. For at det kan lade sig gøre skal der også være ilt til stede.

Til nogen produktioner af eddike bruges en Eddikemor. Dette begreb dækker over en koloni af eddikesyredannende bakterier, som kan, når de får ilt, omdanne alkohol til eddikesyre. Konsistensen er som en blævrende gelé.

” I Frankrig var det før i tiden tradition at mødrene forærede deres døtre en eddikemor, når de flyttede hjemmefra og blev gift.”

Reglen i eddike produktion er, at jo bedre råvarer der bruges, jo bedre bliver eddiken.

I vores sortiment findes der et bredt udvalg, lige fra højkvalitets og terroir baseret eddike til de mere prisvenlige eddike typer.