Foie gras terrine

Hos os kan du købe foie gras terrine  i mange forskellige udgaver.

Nogle foie gras terriner er tilsat forskellige ingredienser, såsom Cognac, nødder, frugter eller paté af forskellige typer kød.

Hvad er foie gras terrine?
Basalt set er det en forfinet leverpostej. Ofte laves den med ande eller gåse lever, salt og peber lidt sukker og cognac.
Foie gras terrine er meget fedmefuld. Vores forslag er at servere den med ristet brød og en god balsamico.

Hvor kan man købe foie gras?
Det vigtigste når du køber foie gras er at handle ved en ordentlig leverandør, på denne måde sikre du at de europæiske lovkrav overholdes. Produkterne er ofte lidt dyrere end andre, men fuglene har også haft det godt.
Vi sælger kun fransk foie gras. Grunden er at Frankrig er underlagt de strenge EU lovkrav, som giver fuglene et godt liv. Her menes der at fuglene lever frit med rigelig plads. Mange af fuglene er faktisk tamme og håndfodres af bondemanden. For at opnå en fedtlever bliver fuglene tube fodret de sidste 9-12 dage af deres liv. Tubefodringen sker ved hjælp af et blødt gummirør, som føres ned i fuglens hals.

I vores foie gras sortiment finder du både foie gras terriner, foie gras mousse – hvor konsistensen er blødere, og diverse patéer hvor foie gras spiller anden violin.