đź’° GRATIS fragt til pakkeshop over 999 kr.                    ⏰ Levering 1 – 2 hverdage. Vi sender ikke fredag.                    🛵 Vi leverer til bĂĄde private & erhverv.

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for Web Shop ordre ved GOURMET ENGROS

 

Betaling
GOURMET ENGROS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner.

GOURMET ENGROS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

LeveringGOURMET ENGROS leverer tirsdag til fredag med GLS.

Bestillinger afsendes første hverdag efter bestilling, og leveres til den valgte pakke shop typisk inden for 1-2 hverdage.

Pakken SKAL afhentes i pakkeshoppen senest 12 timer efter ankomst hertil. Varerne købt på GOURMET ENGROS’ webshop er ofte kølevarer, og deres holdbarhed i kølekassen kan kun garanteres i dette tidsrum. Hvis pakken afhentes senere end de 12 timer bortfalder reklamationsretten.

GOURMET ENGROS leverer kun inden for Danmarks grænser, ekskl. Grønland og Færøerne.

Fortrydelsesret
Der gives ingen fortrydelsesret på fødevarer.

Fortrydelsesretten ved non food varer er 14 dages fuld returret på non food varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@gourmetengros.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse uden samtidig at have aftalt dette med os.

 

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, og kun non food varer.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået af køber.

Ved returnering
Inden returnering skal du rette henvendelse til info@gourmetengros.com. Først når GOURMET ENGROS og du har indgået en aftale omkring returnering skal varerne sendes til (returnering gælder ikke fødevarer):

GOURMET ENGROS
Lanciavej 12H
7100 Vejle

Der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand, nĂĄr du sender den retur
Dette punkt gælder kun for non food varer.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå om varen er som ønsket på samme måde, som hvis du så den i en fysisk butik.

For at varen ikke bliver ødelagt under returneringen, er det vigtigt at den bliver pakket ned på samme – eller næsten samme – måde som den blev modtaget. Vi kan anbefale dig at tage foto under udpakningen af varen.

Hvis varen er håndteret udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se på varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Persondata
GOURMET ENGROS, Lanciavej 12H, 7100 Vejle, CVR. 34099928, er ansvarlig for de oplysninger du afgiver til GOURMET ENGROS.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. mailadresse, transaktionsbeløb og dato. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger til GLS eller anden transportør, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos GOURMET ENGROS og opbevares fem ĂĄr i.h.t. regnskabsloven, hvorefter oplysningerne slettes.
Dine oplysninger er derudover kun tilgængelige for ansatte hos GOURMET ENGROS i det omfang det er nødvendigt for at kunne ekspedere din ordre og yde den nødvendige service.

For at kunne betjene dig bedst muligt, samarbejder vi herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler vores data og dine oplysninger. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige hos www.gourmetengros.com er GOURMET ENGROS. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan kontakte os pĂĄ info@gourmetengros.com, hvis du mener dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Du har mulighed for at tilmelde dig nyhedsbrev pĂĄ vor hjemmeside. Ved din tilmelding registrerer vi din e-mailadresse, samt de oplysninger du har givet i den forbindelse. Disse oplysninger bliver kun brugt af GOURMET ENGROS til udsendelse af nyhedsbreve. Du kan framelde dig nyhedsbrev direkte i nyhedsbrevet eller pĂĄ vor hjemmeside.

Slet cookie:
Når du besøger www.gourmetengros.com gemmes informationer – såkaldte cookies – om at du har besøgt websitet. Som følge af dette får GOURMET ENGROS information om, hvor mange besøgende vi har, og hvilke sider, som er mest besøgt.

Du har ved forespørgsel ret til at få indsigt i, hvilke personlige oplysninger vi har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@gourmetengros.com

Gourmet Engros
Lanciavej 12H
7100 Vejle

T : +45 4747 4729
(08.00 - 16.00)

info@gourmetengros.com