Ordrer afsendes mandag – torsdag ved bestilling inden kl. 12.00 samme dag. Fri fragt ved køb over 1000,- kr.

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik forklarer hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger hos GOURMET ENGROS.

Data controller
Selskabet ansvarlig for behandlingen af din persondata er:
GOURMET ENGROS
Lanciavej 12H, 7100 Vejle, Danmark
CVR: 34099928
Mail: info@gourmetengros.com
Tlf: +45 4747 4729

Beskrivelse af processen
Da den nye Persondatalov trådte i kraft den 25. Maj 2018, vil vi i GOURMET ENGROS gerne informere dig om hvordan vi opbevarer oplysninger, så vi bedre kan servicere dig og vores andre kunder.
Disse data kan inkludere e-mails, adresser, telefonnumre og IP-adresser tilknyttet din e-mail samt data, der kan identificere en person (såsom cookies).
Vi hverken sælger eller udleverer dine data til andre virksomheder, medmindre de bliver brugt som en del af vores kundeservice, såsom vore nyhedsbreve, i hvilket tilfælde vi har overført kun de nødvendige data. Herunder finder du information om dem alle:

Regnskab
I forbindelse med vores løn-, debitor- og kreditorbogholderi opbevarer vi personoplysninger, som det er krævet af Regnskabsloven. Regnskabsloven kræver at data bliver gemt i mindst 5 år, hvorfor retten til at blive glemt i dette tilfælde ikke er mulig at håndhæve.

Nyhedsbreve
Vi bruger det US-baserede ”MailChimp” til at sende vore nyhedsbreve og har derfor videregivet information om e-mailadresser, kontaktperson og firmanavn. Vi sender nyhedsbreve ca. 6 gange om året for at informere vore kunder om vore ferier, messer og nye designlanceringer.

Mailchimp skriver:
“What is MailChimp doing to prepare? We’ve been researching the GDPR and modifying many of our internal practices and policies over the last year, because we are committed to achieving compliance with the GDPR in 2018. For example, we’re in the process of updating our Data Processing Agreement and third-party vendor contracts to meet the GDPR’s requirements. We’re also assessing the impact of the GDPR on MailChimp’s tools to see if we can make them more practical for users who are subject to the GDPR. As further guidance is released and our research progresses, we’ll continue to look for ways we can help our users around the world get ready for the GDPR.”
(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne).

Data opbevaret i vores ERP-system
Til at håndtere ordrer bruger vi Microsoft Dynamics NAV. Data opbevaret i Navision, er kun til intern brug og bliver opbevaret på en Microsoft SQL Server.

Microsoft skriver:
“The new General Data Protection Regulation (GDPR) is the most significant change to European Union (EU) privacy law in two decades. The GDPR requires that organizations respect and protect personal data – no matter where it is sent, processed or stored. Complying with the GDPR will not be easy. To simplify your path to compliance, Microsoft is committing to be GDPR compliant across our cloud services when enforcement begins on May 25, 2018.”
(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne.)

Data opbevaret i vores CRM-system
Som et kommercielt firma har vi en database med kunder og kundeemner. Dette er kun til intern brug. Al data opbevares på Microsoft 365 OneDrive.

Microsoft skriver:
“The new General Data Protection Regulation (GDPR) is the most significant change to European Union (EU) privacy law in two decades. The GDPR requires that organizations respect and protect personal data – no matter where it is sent, processed or stored. Complying with the GDPR will not be easy. To simplify your path to compliance, Microsoft is committing to be GDPR compliant across our cloud services when enforcement begins on May 25, 2018.”
(Skulle du ønske en oversættelse til dansk, så kontakt os gerne.)

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at udbede dig adgang til, korrektion af, eller sletning af din persondata.
  • Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af din persondata og få din persondata begrænset.
  • Særligt har du ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger i forbindelse med direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil dog ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Har du brug for vejledning, henviser vi til Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at sende en e-mail til info@gourmetengros.com.
  • Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.