đź’° GRATIS fragt til pakkeshop over 999 kr.                    ⏰ Levering 1 – 2 hverdage. Vi sender ikke fredag.                    🛵 Vi leverer til bĂĄde private & erhverv.

OLASAGASTI

Olasagasti er en familie virksomhed der stammer helt tilbage fra 1923.

Salvatore Orlando forlod Sicilien og flyttede til Baskerlandet i Spanien. Han medbragte sin viden fra Italien om diverse salte teknikker og var en af pionererne af dette i Baskerlandet.

Han placerede hans fabrikker, det producerede primært saltede ansjoser på dåse, helt ud til kysten til det Cantabriske hav hvor han vidste at han kunne få den højeste kvalitet og den friskeste vare.

Olasagasti blev lyn hurtigt en af de største producenter af fiske konserves også fordi konkurrencen den gang ikke var stor.

Salvatores valg af placering viste sig at være helt rigtig og det har gjort at området den dag i dag er hjertet for Spaniens ansjos produktion.

Han giftede sig med den basiske kvinde Simona Olasagasti og sammen fik de seks børn.

Olasagasti er i dag ikke kun ansjoser, Deres produkt sortiment spænder over flere forskellige kvalitets konserves som f.eks. bonito, yellowfin tun, bluefin tun, og makrel.

Produktionen

Særligt for Olasagastis produktion er at alle råvarer er fersk produceret, det vil sige at de aldrig har været frosset, som man eksempelvis ser det ved størstedelen af alt fiskekonserves i dag. Råvarerne er fisket i havet lige uden for fabrikkerne i det selv samme område som Salvatore valgte tilbage i 1923.

I dag drives virksomheden Matteo Orlando som er barnebarn til Salvatore og Simona.

Gourmet Engros
Lanciavej 12H
7100 Vejle

T : +45 4747 4729
(08.00 - 16.00)

info@gourmetengros.com