đź’° GRATIS fragt til pakkeshop over 999 kr.                    ⏰ Levering 1 – 2 hverdage. Vi sender ikke fredag.                    🛵 Vi leverer til bĂĄde private & erhverv.

Terre Exotique

Virksomheden blev grundlagt af Erwann de Kerros i 1992. Han havde lige afsluttet sine studier og var ved at forberede sig på at skulle i militæret.

Grundet en beskadiget fod, valgte han dog sammen med sin fremtidige kone Marie at tage til Penja, som ligger i det nordvestlige Cameroon, for at drive en lille plantage på 100ha med forskellige afgrøder.

Livet her var simpelt og uden rindende vand eller elektricitet. Erwann lærte her en masse om peber, både fra de lokale, men også fra at læse store værker.

Peberplanterne var på dette tidspunkt spredt ud over 29ha, hvilket gjorde Aubriet-plantagen til den største i Cameroon. Salget af bananer og Penja peber blev hovedindtægten. efter fire år blev det tid for Erwann og Marie at tage hjem til Frankrig

Et år efter hjemkomsten grundlage Erwann Terre Exotique, der fokuserede på eksotiske frugter, primært ananas fra Aubriet-plantagen. Hver gang en sending ankom til Frankrig havde den er smule af den hvide Penja peber med.

Erwann gik fra dør til dør til Michelin restauranterne, det drejede sig om at sprede budskabet. Sammen med Florence og Patrick de Font-Réaulx udviklede Erwann en uigennemsigtig og hermetisk lukket pakket, da det var yderst vigtigt at peberne ikke blev udsat for lys og luft.

Stille og roligt udviklede virksomheden sig til kun at sælge krydderier og peber.

Gourmet Engros
Lanciavej 12H
7100 Vejle

T : +45 4747 4729
(08.00 - 16.00)

info@gourmetengros.com