đź’° GRATIS fragt til pakkeshop over 499 kr.                    ⏰ Levering 1 – 2 hverdage. Vi sender ikke fredag.                    🛵 Vi leverer til bĂĄde private & erhverv.

THE TASMANIAN HONEY COMPANY

Julian Wolfhagen er manden bag Tasmanian Honey Company.

Tasmanian Honey Company startede tilbage i 1978 og Julians tanke var at producere en helt ren honning med inspiration fra den tasmanske natur som han har en stor kærlighed til.

Julians store passion for bĂĄde honning, bier og Tasmanien er essensen af hele Tasmanian Honey Company og flere beskriver hans honning som et destillat af det vilde Tasmanien.

Hvorfor er den tasmanske honning sĂĄ speciel?

Julian og hans team flytter bistaderne rundt i hele Tasmanien alt efter hvornår der er sæson for de forskellige typer honning.

Bistaderne placeres i den vilde tasmanske natur, langt væk fra landbrug, motorveje og industrielle aktiviteter hvor bierne både ville møde sprøjtede marker og forurening, som vi ofte ser det ved anden honning produktion.

Det betyder også at vi har med en så ren honning at gøre som muligt, INGEN tilsætningsstoffer overhovedet.

The Tasmanian Honey Company er HACCP certificeret

I normal honning produktion varmebehandler og overopheder man honningen for at dræbe både bakterier og for at få krystallerne så små som muligt.

Dette gør at mange aromaer og smagsnuancer fra honningen forsvinder.

Honningen fra Julian er holdt under 40 grader i hele processen og det giver en tykt flyende honning som stadig har alle smagene intakte og konsistensen er som da den blev slynget.

Gourmet Engros
Lanciavej 12H
7100 Vejle

T : +45 4747 4729
(08.00 - 16.00)

info@gourmetengros.com