Skiveskåret iberico

Vores charcuterie fra JOSELITO fås både som hele pølser og skinker, men også i forpakninger af 70g skiveskåret.

JOSELITO går for at være den BEDSTE producent af iberico i hele verden, hver gris har et areal der svarer til 3 fodboldbaner at boltrer sig på. Grisene er ikke i kontakt med mennesker før de slagtes som 2-årige, indtil her lever de et vildt og frit liv, hvor de spiser græs, urter og selvfølgelig agern fra de over 100 år gamle egetræer. Denne kost er med til at gøre kødet exceptionelt, de ernærende aminosyrer i græsset giver fedtet en helt klar hvid farve, hvilket er et af de største kvalitetstegn inden for grisekød.

Når grisen skal slagtes, gennes den varsomt væk fra flokken, for ikke at stresse de øvrige dyr. Slagtningen foregår isoleret og humant, både for at opnå den bedste kvalitet i kødet, men også for at flokken ikke påvirkes.

Når kødet modnes, sker det i de ældgamle kældre, hvor der af Universitetet i Barcelona er kortlagt 42 fungis, som er hele essensen bag JOSELITO’s succes.

Ingen andre producenter i verden har disse unikke modningsbetingelser – og det er det der gør JOSELITO til verdens BEDSTE SKINKE !

Hele sortimentet af charcuterie er af højeste Iberico bellota kvalitet, i Danmark er det kendt som sortfodsskinke.

Iberico er en spansk griserace, også kendt under navne som sortfodsgris / Black Foot / Pata Negra. Navnet er beskyttet og har DO status i EU.

Under navnet Iberico finder man 4 kvaliteter, her angivet med den lavest rangeret først:

Iberico Cebo

Iberico Cebo de Campo

Iberico de Recebo

Iberico Bellota

Kvaliteten af grisen bedømmes ud fra flere kriterier, hvoraf den ene er dyrevelfærd og den anden er andelen af racen iberico, der findes i grisene.

Hvis du ønsker skiveskåret pølser og skinker fra højeste hylde, så vælg JOSELITO.